lambiekwandeling

Themawandeling Lambiekwandeling

Lambiekwandeling nu bewegwijzerd!

Beersel, gelegen in het hart van de Zennevallei, is rijk aan vele mooie natuurplekjes. Het landschap van Beersel wordt onder meer getypeerd door de kronkelende Zenne en haar Zennebeemden en door de vele holle wegen die de akkers en velden van elkaar scheiden.

In Beersel heb je keuze uit zes themawandelingen doorheen Beersel en/of haar deelgemeenten. De zeshoekige bordjes van de verschillende themawandelingen brengen je naar enkele verrassende en unieke locaties. Elke wandeling heeft een eigen folder met een frisse look. Deze zijn gratis te verkrijgen bij de dienst Toerisme in Bezoekerscentrum De Lambiek (Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg).

Sinds kort is ook de Lambiekwandeling, een stevige maar zeer mooie wandeling van 16 km, bewegwijzerd. Je herkent deze aan de hand van de zeshoekige gele bordjes. De themawandeling loodst je doorheen Alsemberg, Dworp en Beersel en brengt je langs enkele toeristische blikvangers, allemaal in het kader van de lambiekbieren.

Kortom, de ideale manier om Beersel en deelgemeenten beter te leren kennen volgens Schepen Toerisme Sonja Bosmans.

Haal jouw gratis wandelroute folder in de toeristische dienst! Vanaf midden januari 2017 krijg je er zelfs de enige echte en nog steeds gratis zijnde “wandelkrant” mee!

Toeristische dienst
Bezoekerscentrum De Lambiek
Gemeenveldstraat 1
1652 Alsemberg
toerisme@beersel.be
02 359 16 36