La Primavera 2018

Boek nu je 4-daagse Mallorca Walking Event

Zoals reeds aangekondigd in onze Herfsteditie van de Wandelkrant kon je bij BCD Travel het evenement boeken samen met je vlucht, hotel en extra excursie. Maar de nodige info was nog niet bekend bij het ter perse gaan van ons Herfstnummer.

Vandaag kregen we melding dat je het evenement nu wel bij hun kan boeken, met vlucht vanuit Brussel met TUI Fly, via de link “Wandelreizen” onderaan op https://www.bcdtravel.com/be/nl/onze-diensten/meetings-and-events/

Deze vierdaagse gaat door van donderdag 12 t/m zondag 15 april (laatste 4 dagen van de Belgische paasvakantie).

Het Mallorca Walking Event wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de gemeente Calvià, de hotelvereniging van Paguera en Cala Fornells en de officiële hotels van het evenement. Zij zijn op de hoogte van het evenement en doen er alles aan de beste service en prijs te bieden om het voortbestaan van het evenement te garanderen. Daarom raden wij aan om via de officiële kanalen te boeken om misbruik tegen te gaan. Boek uw verblijf in één van de officiële hotels op de website http://www.mallorcawalkingevent.com/nl of bij de officiële touroperators.

Ook de Wandelkrant zal er opnieuw aanwezig zijn!

Meer info over La Primavera kan je vinden op onze website:
https://wandelkrant.be/la-primavera/
https://wandelkrant.be/mallorca/

Onze eigen foto’s van vorige edities van La Primavera en Mallorca in het algemeen kan je inzien op:
https://wandelkrant.smugmug.com/Spanje/Mallorca

Filmpjes van editie 2017, dag per dag:

Dag 1:

Dag 2:

Dag 3:

Dag 4: