Kleinwalsertal lente 2011 besluit

Besluit

Deze korte wandelvakantie was echt wel de moeite. Op een regen namidag na hebben we elke dag onze wandelingen kunnen uitvoeren. De auto is slechts 2 maal gebruikt geweest, telkenmale om te gaan winkelen. Het gratis openbaar vervoer, met zeer goede afstemming op de verschillende lijnen, is zeker een pluspunt voor deze regio.

Bovendien zien we maar heel weinig Belgen onderweg. Welgeteld 6 auto’s. Waarom deze streek door de Belgen zo onbekend is, is mij ook een raadsel. Bij deze hoop ik dan ook dat het Kleinwalsertal zo wat meer bekendheid geniet, en wens ik julle er ooit een mooie wandelvakantie toe.

Onze FeWo is een aanrader voor als je de kalmte opzoekt. Een minpuntje was het ontbreken van een dampkap in de open keuken/living ruimte, evenals de afwezigheid van een oven of microgolf en het piepkleine diepvriesvak. Voor de rest een zeer mooi, proper huis, met vriendelijke mensen. Op holidaycheck staat nu al een uitgebreid verslag van deze FeWo met enkele foto’s.

Wens je meer activiteit overdag of savonds, en kortbij een winkel of vele restaurants, dan kunnen we je eerder de buurt van Riezlern aanraden, maar dat is natuurlijk ieder zijn eigen keuze. Ons heeft het goed bevallen, dus vertellen we het graag verder! Danke Gaby!

{gallery id=Kleinwalsertaldag9 rows=1 cols=10 width=100 height=100 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1 slideshow=4000}1105Kleinwalsertal{/gallery}