Kennedy-Mars Sittard

Durf jij het aan?

Op 20 april 1963 liepen zeven jongens en drie meisjes van het Bisschoppelijk College in Sittard, naar Amerikaans voorbeeld, de eerste Kennedymars in Nederland. 80 km wandelen in 20 uur tijd. Een prestatie van formaat! Sindsdien vindt de Kennedy-Mars Sittard ieder jaar rond Pasen plaats.

De Kennedy-Mars Sittard is daarmee de oudste Kennedymars van Nederland. In 2014 organiseren zij de Kennedy-Mars Sittard voor de 51e keer. Loop jij deze editie mee? Durf jij het aan? Alle info, trainingen, hoe inschrijven, enzovoorts, verneem je op hun website www.kennedymars.org

We schenken ook even aandacht aan blogster Anne Toten die in 2007 voor het eerst in aanraking gekomen is met de Kennedy-Mars Sittard:

“vanaf Susteren ben ik dat jaar met twee goede vrienden meegelopen om hen bij te staan met de laatste loodjes. Het Kennedy-Mars virus had ik meteen te pakken en in 2013 heb ik uiteindelijk mijn eerste 80KM tocht gelopen. De ervaring bleek nog mooier dan verwacht, onderweg heb ik volop genoten van de omgeving de toeschouwers en het wandelen.”

“In 2014 wordt mijn Kennedy-Mars ervaring heel bijzonder”, vertelt ze verder, “ik ga de uitdaging dit jaar niet alleen voor mezelf aan maar ik steun tevens een goed doel.”

“Als goed doel heb ik gekozen voor de Nederlandse Stichting My name is Kumar, zij zetten zich in voor 36 straatkinderen in Zuidoost India. Samen met een Indiase stichting zorgt My name is Kumar dat deze kinderen een toekomst krijgen, dit bieden ze door te voorzien in de primaire levensbehoeften van deze kinderen. Daarnaast zet My name is Kumar zich in om de kinderen naar school te laten gaan, zodat ze een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Door haar 80km te sponsoren kan je haar prachtige goede doel steunen, neem een kijkje op de website www.mynameiskumar.com voor meer informatie. Heeft u interesse om haar 80KM te sponsoren stuur haar dan een priv√© bericht via Facebook.  Binnenkort start ze haar training voor haar 2e Kennedy-Mars, volg haar via deze blog en kom haar op Paaszaterdag 2014 aanmoedigen in Sittard.