Kempense winterwandelingen

Winterwandel je mee?

Op 1 november 2019 start opnieuw een reeks winterwandelingen die Kempens Karakter organiseert samen met 11 gemeenten.

De eerste wandeling vertrekt in Heist-op-den-Berg, op Allerheiligen dus. Verder staan er tot maart 2020 nog 9 wandelingen op het programma in de gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Olen, Putte, Vorselaar, Berlaar en Nijlen. Warm ingeduffeld ontdekt de wandelaar bevroren vennen, statige dreven en stille bossen.

Een handige programmabrochure bundelt alle praktische gegevens. Die is gratis af te halen bij de diensten toerisme, bij Kempens Karakter of op de website www.kempenskarakter.be

Aan de wandelreeks is een wedstrijd verbonden. Wie aan vijf wandelingen deelneemt, maakt kans op één van de elf manden boordevol streekproducten. Deelnemers dingen ook mee naar de hoofdprijs: een overnachting voor twee personen in B&B Stillant in Gierle! Stempelkaarten zitten in de brochure en zijn ook verkrijgbaar bij de start van elke wandeling.

Deelnemen kost €2, kinderen tot 12 jaar gaan gratis mee. Op elke tocht zijn er ook proevertjes te krijgen. Vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij anders vermeld.

Meer info:

Toerisme Kempens Karakter
Nederrij 135 Herentals
014 38 87 42
info@kempenskarakter.be
www.kempenskarakter.be

Afbeelding: © Rudi Van der Auwermeulen