infodag-groepen

Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen

Met streekproducten en ontdekkingstochten

Wie er graag een dag of een weekend op uit trekt met een groep wandelvrienden, kan op zaterdag 18 juni terecht op de 20ste infodag voor groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Plaats van afspraak is hotel Serwir in Sint-Niklaas. Vijfenzestig standhouders staan er klaar met tips en aanbod voor groepsuitstappen. En naar goede gewoonte kan je er ook proeven van Oost-Vlaamse streekproducten.

De promotie van het Oost-Vlaamse groepsaanbod is al twintig jaar lang een vaste waarde in de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen.
Tal van verenigingen, streekproducenten en aanbieders van groepsuitstappen zijn er samengebracht onder een dak. Deze infodag is dan ook dé hoogdag van de provinciale promotie voor het groepsaanbod. Het is het ideale moment om het diverse en steeds groeiende aanbod in Oost-Vlaanderen te tonen. Gidsenverenigingen, rederijen, beheerders van monumenten, of streekproducenten, allemaal krijgen ze een plaats op deze beurs. Want ze spelen ook allemaal een belangrijke rol voor de steden, gemeenten en regionale en plaatselijke toeristische diensten. Organisatoren van groepsuitstappen, zoals groepswandelingen, komen op die manier rechtstreeks bij de groepsaanbieders terecht.

65 standhouders
Het aanbod is ook dit jaar heel gevarieerd: boot-, fiets- en wandeltochten, museum-, bedrijfs- en brouwerijbezoeken, teambuildingactiviteiten, busreizen, en zo meer. Bovendien zijn er ook heel wat uitbaters van groepslogies aanwezig. Ideaal voor wie een meerdaagse tocht in groep wil maken. Ook nu weer staat er een Lucky Hour op het programma, tussen 12.30 en 13.30 u. Je kan deelnemen aan een wedstrijd en kans maken op onder andere een overnachting met ontbijt in Hotel Serwir, een cadeaumand met streekproducten, een boottocht op de Leie, gratis tickets voor het Canada War Museum in Maldegem, een fles appelwijn of cider.

Praktisch
Datum: 18 juni 2022 van 10.30 tot 17 uur/
Locatie: Hotel Serwir, Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas

Deze beurs bezoeken kost
• € 3 per persoon in voorverkoop
• € 5 per persoon aan de kassa
Beide zijn inclusief een korting bon ter waarde van € 2, op de beurs zelf te besteden
Info op de website www.infodaggroepen.be

Contactadres: Stijn Vandeplas | Coördinator fietsen & wandelen
Toerisme Oost-Vlaanderen vzw – T 09/267.70.50 – sector@oost-vlaanderen.be.

Gilbert Roels.