Het Wildpark van Han-sur-Lesse heropent in de Krokusvakantie!

250 ha beschermde natuur

Het grootste Wildpark van België, dat sinds gisteren gehuld werd in een feeëriek sneeuwlandschap, kan vanaf zaterdag 13 februari weer bezocht worden. Te voet of met de Safari-car!

Ook in de Ardennen heeft het gesneeuwd de laatste dagen. En het blijft vriezen deze week! Onze vier jonge beren zijn onlangs uit hun winterrust ontwaakt en zijn volop aan het ravotten in het witte sneeuwtapijt. Het poolwolven alfakoppeltje Keysa en Geri zijn dan weer in de ban van Valentijn en draaien als verliefde pubers om elkaar heen. Daar komen over een paar maanden misschien wel kleintjes van! En ook de andere dieren zijn duidelijk in hun hum met de komst van de echte winter!

250 ha beschermde natuur. Dat is het Wildpark. Via een prachtig Wandelpad van 3 km of 6 km of aan boord van de Safari-car kom je oog in oog te staan met de grootste Europese roofdieren, waaronder de Big 5 (de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat). Ondertussen geniet je volop van de adembenemende panorama’s... En als kers op de taart ontdek je het Berenbos, een domein van wel 2 ha groot gewijd aan de bruine beer! Vergeet niet je warm aan te kleden, om volop van de winterse magie te kunnen genieten!

De twee musea van het Domein (Han 1900 & PrehistoHan) gaan vanaf zaterdag ook open! Bezoek ze gratis op vertoon van je Wildpark ticket.

Veiligheid voor alles

De veiligheid van onze bezoekers en ons personeel staat bij ons voorop. Daarom hebben we op het Domein belangrijke sanitaire maatregelen genomen: lees ze hier!

VIDEO: