Gilbert Roels

De Wandelkrant verwelkomt Gilbert Roels

Velen zullen Gilbert Roels nog kennen van bij “Gezond op Stap” of “Op Weg”, het magazine van de GR-paden. Vanaf heden kan je Gilbert zijn werk ook lezen in De Wandelkrant. Daarnaast is hij ook nog actief bij “Travel Magazine” waarbij zijn specialisaties Azië en Duitsland zijn. Hij is ook ere-ambassadeur van de Eifel voor België en lid van het Eifelverein. Daarnaast is hij ook voorzitter van de Lustige Wandelaars uit Merchtem.

Dat wandelen hem in zijn bloed zit, bewees hij door de vele tochten die hij ondernam richting Frankrijk (Gorges du Verdon, de Cévennes en 10 x Corsica). Maar ook Duitsland, Oostenrijk en Süd-Tirol zijn geen onbekende regio’s voor hem.

Zijn bijdrage “Frankrijk, het land van de GR paden” zal zeker bij eenieder in de smaak vallen in de nieuwe Lente- & Zomereditie van De Wandelkrant ( te verkrijgen vanaf 26 april ) waarbij hij in zijn eigen stijl ons informeert over het ontstaan van de GR en ons volgens hem de mooiste Franse wandelregio’s openbaart.

Wij bedanken alvast Gilbert voor zijn eerste vrijwillige bijdrage aan De Wandelkrant en hopen dat er nog veel moois mag volgen van hem!