fanweekend-krcgenk

FRZA! run

Het fanweekend van landskampioen KRC Genk staat volledig in het teken van ons FRZA! Project rond kinderarmoede. Op vrijdag 19 juli wordt voor het eerst ook een grote FRZA! run georganiseerd (die je ook kan wandelen) door het stadion. Kostprijs 5 euro. Alle inkomsten gaan integraal naar FRZA! community.

16u – FRZA! Fanzone XXL
De blauwe parking wordt omgebouwd tot één groot supportersdorp, de FRZA! Fanzone XXL. Daar zijn  allerlei activiteiten en animatie voorzien voor jong en oud. Een signeersessie met de A-kern start om 17u.

19u – FRZA! run
Een primeur! Voor het eerst wordt er ook een unieke belevingsloop of -wandeling op het KRC Genk complex van 5km georganiseerd. Je loopt of wandelt door de Jos Vaessen Talent Academy, Goalmine, de trainingsvelden en zelfs de kleedkamer. Op verschillende punten op het parcours is er leuke animatie voorzien zodat je KRC Genk op een interactieve en sportieve manier ontdekt.

Je kan al meedoen vanaf €5 in voorverkoop (tot 11/7) of €8 aan de kassa. Alle inkomsten gaan naar het FRZA! Project rond kinderarmoede. Koop hier je ticket (maximaal 1 inschrijving per e-mailadres). Iedereen die zich inschrijft gaat akkoord met de algemene voorwaarden. Kinderen onder de 6 jaar mogen onder begeleiding van een (betalende) meerderjarige gratis in het startvak (opgelet met trappen in het parcours, niet evident met een buggie). Je krijgt bij de start een zonnebril, onderweg bevoorrading, een medaille aan de finish en natuurlijk een schitterende loop of wandeling.