fietsenwandelbeurs2020

Fiets en Wandelbeurs 2020

Win je inkom!

We verloten 10 tickets aan onze lezers. Hoe kan je deze winnen? Deel dit bericht op facebook en plaats @wandelkrant mee in je bericht. Dan weten we dat je het bericht hebt gedeeld. Heb je geen facebook, … dan kan je nog altijd 4,50 euro korting krijgen dankzij de Wandelkrant of meedoen aan onze “Lees&Win” wedstrijd om een weekje B&B in Spanje te winnen.

Met 4,50 EURO online korting!

De Fiets en Wandelbeurs is de leukste beurs voor je actieve vakantie.

Bovendien kan je via fietsenwandelbeurs.be/ticketshop/wandelkrant online een korting bekomen van €4,50 enkel bestemd voor onze lezers van de Wandelkrant, geldig t/m 14 februari 2020.

Deze beurs zal doorgaan op zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020  van 10:00 – 17:00 uur, te Flanders Expo Gent (Maaltekouter 1, BE-9051 Gent)

De toegangsprijs aan de kassa:

  • Volwassenen € 9,50
  • Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis

Ook de Wandelkrant zal er staan op standplaats 2.A.38 (vanaf de grote inkomhal sla je de linker zijhal in en dan vooraan rechts richting toiletten). Je kan er de gratis Wandelkrant komen uithalen (zolang de voorraad strekt) of een mooie sticker meenemen, of een babbeltje komen slaan met enkele van onze reporters.

Gilbert Roels zal zaterdag ook de finalist “BeNeLux wandelroute van het jaar 2020” bekendmaken in de perskamer. Je zal dan ook vlak na de bekendmaking te weten komen wie de winnaar is via onze sociale media kanalen: fb.me/wandelkrant en twitter.com/dewandelkrant. Volg ons en je weet het als eerste.

Fiets en Wandelbeurs 2020 boordevol outdoorinspiratie

Op zoek naar inspiratie voor het nieuwe fiets- en wandelseizoen? Op zaterdag 15 en zondag 16 februari presenteert de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent een compleet programma voor iedereen die graag in de buitenlucht actief is.

Inmiddels is de beurs aan haar negende editie toe. En ze heeft de wind mee, want meer en meer Vlamingen kiezen voor een actieve levensstijl. Bovendien passen fietsen en wandelen prima bij de trend van ‘duurzaamheid’. Fietsers en wandelaars volbrengen hun tochten op eigen kracht en beperken zo hun ‘ecologische voetafdruk’.

Twee infomarkten, 30 beeldreportages, tal van bestemmingen dichtbij en ver weg, fietsen, kleding, wandelschoenen… Alles wat fietsers en wandelaars nodig hebben, is te vinden in Flanders Expo. Bovendien helpen ruim honderd vrijwilligers van Grote Routepaden vzw en de Vakantiefietser vzw je graag op weg met advies en tips.

E-bike Challenge

Wederom werkt de Fiets en Wandelbeurs samen met twee andere events: E-bike Challenge en Mount Expo. Op het grote parcours van de ‘Challenge’ kun je naar hartenlust e-bikes testen van 30 merken, zonder hinder van weer en wind. Uiteraard staan exposanten paraat om je bij te praten over de laatste ontwikkelingen en de technische ins en outs van elektrische fietsen. Ook wielericoon Eddy Planckaert is op de afspraak: hij is als special guest op zaterdagmiddag aanwezig.

Mount Expo

Hét evenement in Vlaanderen voor bergsporters is Mount Expo, een initiatief van de Klim- en Bergsportfederatie vzw (KBF). Outdoormerken presenteren er hun nieuwe collecties en ervaren bergsporters delen hun kennis in workshops. In het lezingprogramma vertellen de toppers Niels Jespers, Sofie Lenaerts en Johan Lohaus over hun expedities.

1 ticket = 3 events

Met 1 ticket kun je alle drie events bezoeken. Ontdek nieuwe fiets- en wandelbestemmingen, test fietsen en e-bikes en laat je in lezingen meevoeren naar de hoogste pieken ter wereld.