Expeditie Natuurpunt: de leukste sponsortocht van het land

EXPEDITIE NATUURPUNT 2021: samen voor meer natuur

Expeditie Natuurpunt: dat is twee dagen stappen, fietsen of stappen en varen door de Vlaamse natuur. Met teams van 4 ga je die pittige uitdaging aan op 26 en 27 juni 2021. Om mee te doen zamel je geld in voor een natuurgebied naar jouw keuze.

Voor deze 6de editie trekken we naar de groene long van Vlaanderen: Limburg.
Inschrijvingen zijn geopend en lopen nog tot midden februari. Niet te lang wachten, want de plaatsen zijn beperkt om aan iedereen een mooie natuurbeleving te garanderen.

Samen afzien, lachen, blaren prikken, twee dagen lang in de natuur doorbrengen: dat is Expeditie Natuurpunt: de leukste sponsortocht ten voordele van de Vlaamse natuur. Hou alvast 26 en 27 juni vrij in je agenda, want Expeditie Natuurpunt 2021 belooft nu al een legendarische editie te worden.

Inschrijven kan je vanaf 7 december 2020.

Wat is nieuw?

We gaan naar Limburg! De Expeditie verhuist naar Vlaanderens groenste provincie. Alle deelnemers komen aan in Diepenbeek, waar hen een warm aankomstfeest wacht.

We stippelden 5 prachtige routes uit:

  • De Maasroute: Je vaart de machtige Maas af per kano en wandelt daarna door het bos, hei en grasland in Nationaal Park Hoge Kempen.
  • Drie exclusieve wandelroutes: de Dommelroute, die start in Pelt, de Grote Neteroute, die in Meerhout start en de Haspengouwroute, die start in Tienen.
  • De Zuid-Vlaanderen route: Je springt op de fiets in de Bourgoyen, trapt langs de Vlaamse Ardennen, door het Zoniënwoud heen om zo via het Hageland en Haspengouw aan te komen.

Een grotere capaciteit op de routes: in totaal hebben we plaats voor een 100-tal teams.
Maak reclame in je buurt, bij verenigingen en bedrijven, roep zoveel mogelijk mensen op om een team te vormen om mee te doen. Of misschien heb je zelf wel zin om mee te doen?

Meer info www.expeditienatuurpunt.be

of via e-mail: katrien.degreef@natuurpunt.be

Katrien Degreef:
Tel: 015 85 82 53
GSM: 0499/90 39 78