Editie 25 is nu uit met 4 primeurs!!!

NIEUW:

ontdek nu al onze vers van de pers zijnde Wandelkrant editie 25 in onze gloednieuwe webkiosk.

Primeur 1:

Onze Lees&Win wedstrijd die we 2 jaar geleden hebben stopgezet, is terug. Misschien niet echt een primeur, maar toch leuk om benevens een gratis goed nieuws krant (de Wandelkrant dus ;-)) ook nog iets te winnen – met een veel grotere kans dan om de lotto te winnen – namelijk een 7-daags wandelarrangement in de B&B van Refugio Marnes nabij de Spaanse Costa Blanca voor 2 personen op basis van kamer en ontbijt.

Primeur 2:

Onze gloednieuwe Wandelkrant kan je zowel gedrukt lezen (gratis mee te nemen bij een van onze +150 afhaalpunten, op tal van wandeltochten, of op de Fiets&Wandelbeurs Flanders Expo Gent of op de Noord-Limburgse vakantiebeurs), alsook online op onze gloednieuwe Webkiosk

Primeur 3:

Je zal via die nieuwe Webkiosk al onze edities kunnen gaan downloaden (om achteraf te lezen, online of offline, of er bepaalde/alle pagina’s van af te drukken). Handig om zo een van de vele wandelverslagen af te drukken. Of om tijdens een pendel rit op je tablet offline de Wandelkrant te kunnen lezen.

Edit: de laatste 3 staan al gepubliceerd. De overige 22 edities kan je nog via ons archief lezen.

Primeur 4:

Alle weblinks vermeld in al onze Wandelkrant edities ga je kunnen aanklikken in onze webkiosk. Deze weblinks worden dan automatisch in een nieuw venster geopend van je webbrowser. Vroeger was dit niet mogelijk in ons archief, en moest je deze weblinks kopiëren en plakken in een nieuw venster. Dat is nu allemaal verleden tijd, de weblinks openen nu spontaan vanzelf na één klik erop.