De Wandelkrant

Wandelkrant 12 cover

Ken je al onze Wandelkrant?

De Wandelkrant publiceren we om de 4 maanden met 48 pagina’s aan wandel leesplezier. Met een oplage van 20.000 stuks kan je de Wandelkrant zeker ergens ter velde terugvinden op een of andere wandeltocht. Daarnaast kan je deze GRATIS Wandelkrant ook uithalen op tal van punten. Heb je een editie gemist? Blader dan even door ons archief waar je al onze oudere edities kan inkijken.

Erratum: De PLUS-Wandeldag te Geraardsbergen gaat door op 11 oktober 2015.

Wij bieden je ook kant en klare wandelvakanties aan in samenwerking met erkende reisbureau’s. Een 8-daagse natuur en cultuur vakantie naar Zuid-Bohemen en een 9 daagse wandelvakantie naar het zuiderse Karinthië. Met een gratis centrale ophaaldienst: Brugge – Gent – Brussel – Leuven + verschillende opstapplaatsen in B en NL Limburg: Hechtel (B&V reizen), Genk, carpools Houthalen, Maasmechelen, Geleen en in onderling overleg.

Voor onze Karinthië reis is er GEEN SINGLE TOESLAG. Kom naar onze gratis infoavond op zaterdag 21 november 18u in zaal Eendracht Termien, Oud Termienstraat 8 te 3600 Genk.

Op onze blog plaatsen we regelmatig wandelinformatie van nieuwe wandeltochten of wandelpaden, toeristische informatie, acties, … . Maar ook op Twitter zijn we actief, alsook Facebook.

Op onze wandelkalender kan je honderden wandeltochten terugvinden. Wedden dat er ook eentje in je buurt is. Waar wacht je nog op? Trek aan die wandelschoenen! Want wandelen is een gezonde en goedkope ontspanning.

Vergeet niet mee te doen met onze Lees&Win wedstrijd: liefst 3 waardebonnen voor telkenmale een wandelweekend arrangement in een Deluxe kamer voor 2 personen in Hotel zur Post te Waldbreitbach (Westerwald) ter waarde van 371 € per waardebon kan je winnen. Vanaf 1 september 2015 tot en met eind december 2015 is er de 12ste editie (Herfst 2015) van De Wandelkrant. Maar ook op deze website tref je héél wat wandelinformatie aan bij onze eigen wandelverslagen inclusief GPS track. Meer dan tienduizend foto’s illustreren het geheel nog eens!

We promoten graag gratis je wandel evenement via onze wandelkalender, nieuwsbrief, twitter en facebook! Contacteer ons hiervoor.