Poster Bredaase 4Daagse 2021

Bredaase 4Daagse Roadtrip Edition

Doe mee met de Bredaase 4-Daagse Roadtrip Edition van 13 t/m 16 juli!

De Roadtrip Edition is een unieke wandel experience waarbij je Breda op een sportieve en bijzondere manier ontdekt! Geen saaie rechte wegen, maar een 4-Daagse door steegjes, langs toffe horeca en onbekende plekjes. Geheel corona-proof.

Enkele sfeerbeelden uit een pre-Corona tijd … :

Bredaase-4-daagse

De Roadtrip Edition neemt je virtueel mee op reis door 4 landen en in samenwerking met verschillende Bredaase horecaondernemers word je verwent. Denk hierbij aan Brouwerij Frontaal, Boules Bites Bar, het Pop-up Festival Terras Princenhage en vele andere. Elke avond een ander land en unieke route! Een mooie manier om het Breda van nu beter te leren kennen en te (her)ontdekken. Het event vindt geheel corona-proof plaats.

Het is een 4-daags evenement waarbij je kan kiezen tussen de 6 of 12 km. Je ontvangt vooraf aan het event een paspoort stempelboekje om je stempels elke avond in op te halen en aan het einde van de rit is je boekje geld waard! Op de laatste avond, vrijdag 16 juli, word je extra beloond met veel gezelligheid, een loterij met grote prijzen, gladiolen en een speciaal ontworpen overwinningspin!

Met jouw deelname sponsor je ook je eigen club. Per verkocht ticket gaat er namelijk €2,50 naar jouw vereniging!

Beleef bij BredaWandelt de avond 4-Daagse als nooit tevoren.

Voor meer informatie en tickets: www.breda-wandelt.nl/bredaase4daagse/

Wie zijn ze?

BredaWandelt is een jonge, enthousiaste wandelclub met ruim 130 leden opgezet door Parilla en Jikke. Ze zijn er niet alleen om de leden fitter te laten worden maar ook om ze de stad Breda te laten ontdekken. Daarnaast staat gezelligheid en elkaar ontmoeten bij hun hoog in het vaandel. Uit een passie voor wandelen, de liefde voor de stad Breda en het samenbrengen van mensen is dit bedrijf ontstaan.  Ze organiseren verschillende activiteiten waarbij elkaar lopend ontmoeten centraal staat met altijd een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat krijg je?

  • 4 unieke wandelingen (6 of 12 km)
  • Gebruik van een route-app
  • Paspoort stempelboekje met exclusieve acties van lokale horeca
  • Speciaal ontworpen overwinningspin!
  • Mooie bos gladiolen
  • 4 fantastische avonden met elke avond een ander land als themaVoor meer informatie en tickets kijk je op: www.breda-wandelt.nl/bredaase4daagse/