Benefietwandeling Benefit for 2 friends

Benefietwandeling Benefitfortwofriends

Benefietwandeling t.v.v. stichting voor immunologisch- oncologisch onderzoek

zaterdag 4 maart @ 17:0021:00

Ontmoetingscentrum S.O.K. Hasseltsebaan 43, 3290 Diest-Deurne

 

Wij organiseren op zaterdagavond 4 maart 2017 een benefietwandeling opgedragen aan Brent en Maarten t.v.v. de v.z.w. Stichting voor immunologisch-oncologisch onderzoek.

De doelstellingen van deze v.z.w. zijn duidelijk: onderzoek in de immuno-oncologie om een oplossing te zoeken voor kankertumoren en vooral dan voor hersentumoren een oplossing te zoeken via immuuntherapie om deze tumoren stabiel te houden en eventueel zelfs te elimineren.

Onderzoek kost heel veel geld en wij willen ons steentje bijdragen door deze benefietwandeling te organiseren. De opbrengst van deze wandeling gaat integraal naar dit fonds.

Wij voorzien twee wandelingen, 5 en 10 kilometer.
Start en aankomst in ontmoetingscentrum S.O.K. Hasseltsebaan 43, 3290 Deurne-Diest. Vertrekken is mogelijk tussen 17.00u en 21.00u.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 3 euro voor beide wandelingen. Na de wandeling is het mogelijk om gezellig samen te zitten met een hapje en een drankje aan democratische prijzen. Ook een streepje muziek is voorzien.

Jullie kunnen ons steunen door middel van jullie favoriete hobby/sport, door te komen wandelen steun je het onderzoek en krijg je er ook nog een leuke wandeling bij.
Aangezien dat het een avondwandeling is breng je best een lampje mee om eventueel bij te lichten, wij zorgen ervoor dat de richtingsaanwijzers van de wandeling goed verlicht zijn. We maken er een sfeervolle wandeling van.

Meer info op: http://raymchris71.wixsite.com/benefitfortwofriends

Er is tevens een gratis wandelkrant Winter editie 2016/2017 voorzien voor elke wandelaar (zolang de voorraad strekt!). Met deze editie is er voor bijna 1500 euro aan outdoor gps toestellen te winnen geschonken door gps4rent.be!