fiets_en_wandelbeurs_online_experience

Beleef de Fiets en Wandelbeurs Online Experience

Voor fietsers en wandelaars in Vlaanderen en Nederland staat vrijdag 23 en zaterdag 24 april hét online event van het jaar op het programma. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een breed interactief programma onder de noemer ‘Online Experience’.

Duidelijk is dat het legioen aan fietsers en wandelaars in beide landen staat te trappelen om nieuwe tochten te ondernemen. De Online Experience biedt ze ‘coronaproof’ alle gelegenheid inspiratie op te doen. Bestemmingen tonen hun mooiste routes, accommodaties en arrangementen, er is een volwaardig online lezing programma en tijdens de workshops kun je ‘live’ thuis meedoen.

Direct contact

Via de chat of videobellen is het mogelijk om direct contact te maken en vragen te stellen. Niet alleen aan exposanten, maar ook aan de vele vrijwilligers die de bezoekers van advies voorzien op het gebied van routes, materiaal en bestemmingen. Daarnaast is er het Fiets en Wandelcafé om ervaringen te delen met collega-fietsers en –wandelaars.

Lezingen

Tijdens de Online Experience reis je als het ware de wereld rond. Ruim vijftig ervaren fietsers en wandelaars vertellen over hun avonturen. Veel aandacht is er voor de populaire pelgrimsreizen. Een bekende naam in het programma is Sven Ornelis; radio-dj, foodblogger en columnist. Al jaren is hij ook een overtuigde en licht fanatieke wandelaar. Op de Online Experience vertelt hij graag over zijn passie.

Activiteiten

Het event-platform heeft verder tal van activiteiten in petto, zoals ‘Raad de locatie’ en speciale themaroutes. Bovendien heeft bijna elke stand wel speciale beurskortingen op diensten of producten.

Tickets

In de voorverkoop kost een ticket 5 euro per huishouden, op beursdagen 7 euro. Dit ticket is twee dagen geldig, zodat bezoekers alle tijd hebben om de bestemmingen of lezingen van hun keuze online te bezoeken. Daarnaast zijn alle stands en online lezingen nog tot twee weken ná het event toegankelijk voor bezoekers.

Kijk voor meer informatie op: www.fietsenwandelbeurs/online-experience.

Wandelkrant

Ook de Wandelkrant reporters staan jullie graag te woord!

Bennet Berx: Staycation Limburg, Zuid-Bohemen (vrijdag voormiddag)

Sofie Hendrikx live vanuit Gran Canaria met zeezicht: wandelen op Gran Canaria (vrijdag namiddag)

René Luijsterburg: Brabantse Wal, Nederland, Kreta, Sächsische Schweiz (vrijdag namiddag en zaterdag gehele dag)

Gilbert Roels: wandelen in Duitsland, België, Frankrijk, Corsica, Luxemburg (zaterdag voormiddag)

Anja Thys: wandelen in de UK, Kaapverdische eilanden (zaterdag)

Ook onze uitgever zal regelmatig online zijn gedurende die twee dagen. Wil je meer weten over onze wandelreizen op maat naar diverse bestemmingen, alsook de wandelvierdaagse Mallorca Walking Event 2022, dan ben je op de juiste plaats!