Aftellen naar La primavera

3e editie Mallorca Walking Event La primavera

We zijn er bijna gereed voor, het aftellen kan beginnen! De derde editie van het Mallorca Walking Event gaat door van 12 tot 15 april 2018 in Paguera en andere plaatsen van de gemeente Calvià. Er zijn reeds 900 wandelaars ingeschreven, en het gaat zelfs de richting van 1000 deelnemers uit! Iedere deelnemer kan ervoor kiezen om 30, 20 of 12,5 km per dag af te leggen. Zo kan je op de eerste dag een kleinere afstand afleggen, en de volgende dagen steeds grotere afstanden. Alle deelnemers vertrekken elke dag om 9 uur s’morgens vroeg vanaf het plein Plaza Torá, in de calle Ratolí de Paguera, tegenover het strand van Paguera, nu omgedoopt tot de “Walking Village”. Er wordt medische bijstand en bevoorrading voorzien tijdens de tocht, inclusief de nodige ToiToi toiletcabines, en aan het einde van iedere dag is er een leuk evenement voor iedereen met muziek en een feestelijke sfeer op de Walking Village, nabij het strand. De wandelroutes zijn nu al bekend.

Gratis Wandelkrant

De eerste 900 deelnemers krijgen ook een gratis Wandelkrant in hun goodybag, met dank aan de organisatie voor de logistieke ondersteuning hiervan!

Sfeerbeelden

Eerdere bijdragen over deze wandel4daagse op het Spaanse eiland Mallorca, behorend bij de Balearen, kan je bekijken via volgende artikelen:

Talrijke foto’s van zowel het evenement als Mallorca kan je inzien op onze eigen foto-website over Mallorca

Hoe kan je nog deelnemen?

Boeken van een pakket (vlucht/hotel) via zowel OAD als BCDTravel kan helaas niet meer, tenzij dat je inschrijft op de wachtlijst bij BCDTravel. Toch zijn er nog een beperkt aantal goedkope vluchten beschikbaar als je even zoekt op het internet, zoals vanuit Dusseldorf. Hotels zijn er nog voldoende beschikbaar, kijk even op de officiële website hiervoor!

Meer info over dit evenement: zie de officiële website van het Mallorca Walking Event.

Volg ons LIVE!!!

Tijdens deze wandel4daagse kan je ons dagelijks volgen via Facebook en Twitter! Tot dan!

 

10 Shares