IMG_20210514_132506

Activa Canarias en de regering van de Canarische Eilanden nodigen jullie uit om de Canarische Eilanden te ontdekken!

Ongeveer vijftig bedrijven verdeeld over de zeven Canarische Eilanden nodigen jullie uit om gratis of bijna gratis aan hun activiteiten deel te nemen. Deze activiteiten variëren van diepzeeduiken, stargazing, fietstochten… tot wandelen met Mogán Verde

Op de Canarische eilanden brengt de Vereniging van Actief Toerisme die luistert naar de klinkende naam “Activa Canarias“, alle geregistreerde wandelbedrijfjes onder één paraplu. Ze lobbyen om de sector te reguleren en alle piratenbedrijfjes buiten spel te zetten. Samen met de Canarische Regering hebben ze een ambitieus plan gelanceerd om het Actieve Toerisme te reactiveren: “Plan de Reactivación del Turismo Activo de Canarias”. De toeristische sector is één van de sectoren die het hardst in de klappen van de pandemie heeft gedeeld en met dit project proberen ze de lokale, kleine bedrijfjes een duwtje in de rug te geven of, beter nog, uit het slop te halen. 

Activa Canarias heeft een platform waarop toeristen activiteiten kunnen boeken. Zoals Tripadvisor Viator heeft, zo heeft Activa Canarias “Ecomarket Place”. Wanneer een gebruiker zich registreert op het platform, krijgt hij een code. Deze code is een kortingsbon ter waarde van € 50. De volgende stap is naar Mogán Verde´s“Blütenwanderungen”te gaan, een wandeling te boeken en de kortingsbon (code) in te ruilen. De actie loopt van 01 april tot en met 01 juni. Alle hens aan dek! Dit is de deal van je leven! Per aangemeld wandelbedrijf zijn er 25 kortingsbonnen ter beschikking!
 
Elke vrijdag organiseert Mogán Verde “bloesem- en bloemenwandelingen” waarbij we de mooiste paadjes van Gran Canaria verkennen! We zijn officiële gidsen van de Canarische eilanden én berggidsen. Geanimeerd vertellen we in je moedertaal over onze rijke erfgoed. We stappen in kleine groepjes. De bus is in deze superdeal inbegrepen. 
 

De Engelse spreuk“there is no such thing as a free meal”liegt er niet om. Iemand moet steeds de rekening betalen. Mogán Verde organiseert. Activa Canarias verkoopt. Jullie wandelen. Het Canarische Ministerie van Toerisme betaalt. 

Wij van Mogán Verde zeggen alvast: “muchas gracias”!
 
Stappen:
1) ga naar de site:  https://ecoactivacanarias.com
2) registeer je als gebruiker
3) ga naar de site: https://ecoactivacanarias.com/producto/blutenwanderungen/
4) boek je wandeling en geef je code in
 
Muchos saludos,
 
Sofie
IMG_20210514_115733_1
 
DCIM101MEDIADJI_0515.JPG