Aanbiedingen

Wandelkrant Aanbiedingen 2022:

 • Zuid-Bohemen (Tsjechië): natuur en cultuur
  zaterdag 13 augustus t/m zaterdag 20 augustus
 • Gran Canaria: begeleide wandelvakantie
  woensdag 19 oktober t/m woensdag 26 oktober

Alle info hieronder voor beide aanbiedingen!!!

———————————————————–

Wandelvakantie Gran Canaria van woensdag 19 tot en met woensdag 26 oktober 2022:

meer info via deze flyer.

Boek deze reis bij Reizen De Kiezel of bij Staf Tours

Reizen De Kiezel – Kiezel 165A – 2450 Meerhout
Tel.: 014/30.12.94
info@reizendekiezel.be
BE0456.817.540
Vergunning 7335

Staf Tours – Luikersteenweg 20 – 3920 Lommel
Tel. : +32(11)64.51.20
E-mail: Nele@staf.be
Verg. Kat. A1717

Staf Tours voor financieel onvermogen beschermd door MS Amlin Insurance SE -Bijhuis België Koning albertlaan 37 1030 Brussel, www.amlin.be (NBB nr 2943 BTW BE 0644 921 425) tel: 0032 2 8947000 email: insolvency.claims.be@msamlin.com .

———————————————————–

8-Daagse autocar vakantie naar Zuid-Bohemen (Tsjechië)

Van zaterdag 13/08/2022 tot en met zaterdag 20/08/2022

Zuid-Bohemen (Tsjechië, tegen Oostenrijk aan): natuur & cultuur

Bekijk hier een fotoreportage van een vorige reis, met verblijf in het uitmuntende 4**** Sporthotel Zátoň 

Totaalprijs: 862 €/per persoon op basis van een tweepersoonskamer in half pension – alle inkomgelden inbegrepen!

Deze zomer reizen we weer met een luxe autocar naar het uitmuntende 4**** Sporthotel Zátoň voor een 8-daagse vakantie. Wandelen, cultuur en uitstapjes staan op het programma. We overlopen deze vakantie even dag per dag:

Zaterdag: dagreis heen. In de autocar kan je al je avondmenu kiezen tijdens de voormiddag. Onderweg wordt de zelfgemaakte picknick aangesproken. Na aankomst en kamerverdeling volgt het avondeten. Nadien verkennen we het hotel met al zijn faciliteiten onder begeleiding van de charmante Marketa en als het niet te laat is maken we nog een korte avondwandeling door de hectaren grote hoteltuin deels grenzend aan de zacht kabbelende rivier de Moldau waar het heerlijk vliegvissen in is.

Zondag voormiddag staat er eerst een wandeling op het programma vanaf het hotel naar Rožmberk nad Vltavou (12 km). Maar natuurlijk pas na een flink ontbijtbuffet! Niet-wandelaars rijden rond de middag mee met de autocar tot aan de pauzeplaats. Nadien volgt een vrij middagmaal op een terras aan de Moldau met zicht op het hoger gelegen kasteel. Met de autocar rijden we verder door naar Lipno. Om hier met een open zetellift de boomkruinwandeling aan te vatten met als beloning een mooi panoramisch zicht over het Lipnomeer en de Oostenrijkse Alpen. Ons hotel is de eindbestemming vandaag voor Wellness en/of aperitief tijd. Een smakelijk avondmaal rond de dag af.

Maandag brengen we na het ontbijt eerst een zeer kort bezoek aan de Vietnamese markt van Vyssi Brod gevolgd door een gegidste Nederlandstalige rondleiding in het klooster van Vyssi Brod met zijn bibliotheek, de 3de grootste van Tsjechië (Unesco Werelderfgoed). We voorzien een vrij middagmaal, met keuze uit 3 gerechten. Dat staat dan ook om 12 uur gereed na de rondleiding in het klooster. Tot slot kan je kiezen voor een pittige kruisweg wandeling of een bezoek aan Vyssi Brod en zijn markt in de namiddag. Gezamenlijk keren we terug naar ons hotel en wat volgt is het dagelijks avond ritueel van Wellness / aperitief / avondmaal.

Dinsdag bezoeken we na het ontbijt de Budvar brouwerij met een proeverij. Vervolgens rijden we door naar Hluboká nad Vltavou voor een vrij middagmaal en maken we een Nederlandstalige gegidste rondleiding doorheen het kasteel, een kopij van het Windsor Castle. Wie wil kan nog door het heuvelende kasteelpark vrij wandelen of even neerploffen om een terrasje te doen. Wat volgt is het dagelijkse avond ritueel …

Woensdag genieten we na het ontbijt in ons hotel van een boottocht op het Lipnomeer met vrij middagmaal in het pittoreske Frymburk. Een wandeling langs de oevers van het Lipnomeer brengt ons te voet terug naar Lipno. Niet-wandelaars keren met de boot terug. Het avondmaal staat vandaag een uurtje vroeger gereed: een gegidste avondwandeling in Český Krumlov staat ons nog te wachten.

Donderdag wandelen we na het ontbijt vanaf het hotel naar Český Krumlov (12 km) met vrije namiddag in dit Unesco Wereld Erfgoed stadje. Aan de stadsrand kan je in onze autocar opstappen om je wandeluitrusting achter te laten. Niet-wandelaars gaan rond de middag met onze autocar mee vanaf het hotel. Wat volgt is een eigen ontdekkingstocht door dit schitterend stadje. En laat me eerlijk zijn, na een 7-tal bezoeken heb ik zelf nog niet alles ontdekt in Český Krumlov. Nadien keren we met de autocar terug naar ons hotel voor het dagelijkse avond ritueel.

Vrijdag mogen we iets langer uitslapen. We maken na het ontbijt een rondwandeling door de prachtige natuur vanaf Sporthotel Zátoň met gratis aangeboden picknick, samen met Ivo, de hotelbaas, die hier elk padje kent. Niet-wandelaars kunnen relaxen, zwemmen of …

Zaterdag reizen we na het ontbijt terug naar ons Belgenlandje.

Inbegrepen:

 • Autocar met alle nutsvoorzieningen
 • Dagreis heen en terug
 • Hotel Sporthotel Zaton op basis van half pension
 • Verwarmd binnen- en buiten zwembad
 • Wellness (verschillende sauna’s) & fitness ruimte
 • Uitstappen en inkomgelden zoals beschreven in het programma (programma is steeds onder voorbehoud)
 • Nederlandstalige begeleiding

Supplement:

 • Comfort kamer: +65 €/p.p
 • Appartement: +88 €/p.p
 • Single: +240 €

Boek deze reis bij:

Reizen De Kiezel – Kiezel 165A – 2450 Meerhout

Tel.: 014/30.12.94

info@reizendekiezel.be

BE0456.817.540

Vergunning 7335


Ons groepsaanbod voor verenigingen, clubs of vriendengroep:

Onze toppers:

Oostenrijk: Salzburgerland: Hochkönig: wandelvakantie

Aanbiedingen

Lees hier ons reisverslag inclusief foto’s en een reactie van een van onze reizigsters, verblijf in Hotel Hochkönig

Zuid-Bohemen (Tsjechië, tegen Oostenrijk aan): natuur & cultuur

Bekijk hier een fotoreportage, verblijf in Sporthotel Zaton.

Ons uitgebreid aanbod:

Wil je er zelf eens op uit trekken met je vereniging, club of vriendengroep, maar zie je er tegen aan om alles zelf uit te zoeken en te regelen? Of bots je tegen een taalbarrière op bij het organiseren van je reis? Of heb je gewoonweg niet de tijd om dit alles uit te werken van naaldje tot draadje? Dan kunnen we je een perfecte oplossing hiervoor aanreiken! Best neem je evenwel een jaartje op voorhand contact met ons op, zodat we alvast een geschikt hotel kunnen reserveren voor je groep. Lees even verder!

We bieden kant en klare pakketten aan. Je gaat een fantastische vakantie tegemoet zonder zorgen, met ervaren begeleiders. Dit alles vanaf 30 personen.

Wij streven 100% voor +90% tevredenheid bij de groepen die we begeleiden. Hier slagen we ook steevast in. Onze volledig anonieme bevragingen op het einde van iedere reis staven dit. Daar zijn we dan ook terecht trots op!

Onderstaand (niet volledig) aanbod kan voor weekends, verlengde weekends, midweeks, een week of zelfs langer. Het zijn regio’s waar we zelf kind aan huis zijn, weten welke hotels voldoen aan jullie noden, en er bovendien al individueel of met een groep waren.

Duitsland:

 • Moezel (All In)
 • Eifel
 • Rheingau
 • Sauerland
 • Westerland (Wiedtal)
 • Rheinhessen
 • Odenwald
 • Kaiserstuhl

Nederland:

 • Texel (Waddeneiland)
 • Heuvelland (NL Limburg)

Tsjechië:

Oostenrijk:

 • Verschillende regio’s in Tirol, Salzburgerland, Karinthië en citytrip Wenen.

Vaak gestelde vragen:

 • Al deze aanbiedingen worden begeleid door De Wandelkrant. Wij streven 100% voor +90% tevredenheid bij de groepen die we begeleiden. Hier slagen we ook steevast in. Onze volledig anonieme enquêtes bewijzen dit. Daar zijn we dan ook terecht fier op.
 • Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een vaak gehoorde uitspraak. Op onze wandelkrant website kan je van onze voorgaande groepsreizen foto albums terugvinden.
 • Wie kan er met ons mee? Eenieder goed ter been is welkom. Wij verbreken geen Olympische records tijdens onze wandeluitstappen. Genieten is een kunst. En dat leer je bij ons.
 • Ik ben lid van een wandelclub, mag ik ook mee? Natuurlijk, vele van onze medereizigers zijn lid van een of andere wandelclub. Niet alle clubs plannen nog wandelvakanties, dus je bent zeker welkom. Getuige hiervan de vele wederkerende wandelaars van wandelclubs en wandelclubs zelf die ons vragen om voor hun club een pakket uit te werken.
 • Ik ben geen lid van een wandelclub, mag ik ook mee? Natuurlijk, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We vragen wel een degelijke wandeluitrusting mee te brengen.
 • Kan ik deze wandeltochten wel aan? Jawel, eenieder goed ter been kan dit aan. We lassen regelmatig pauzes in en we vertrekken niet meteen als de laatsten terug aansluiten. We nemen rustig de tijd om te genieten van regionale producten in een alm of hut en van het landschap rondom ons. Het is vakantie, jouw vakantie!