geuldalmarathon

40e editie Geuldalwandelmarathon

Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert Wandelvereniging Vilt voor de 40ste keer de Geuldalwandelmarathon. Nadat in 2021 een aangepaste editie heeft plaatsgevonden (zonder de busreizen naar het beginpunt) is het dit jaar weer mogelijk om de hele Geuldalwandelmarathon van 42 kilometer te wandelen, dus van Hauset bij de bron van de Geul naar Berg en Terblijt. Hiervoor worden weer busreizen vanuit Berg en Terblijt naar het beginpunt georganiseerd.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om van Hauset naar Epen over een afstand van 21 kilometer (de halve marathon, met of zonder busreis) te wandelen en er zijn twee routes van 21 kilometer (de halve marathon) en 10,5 kilometer (de kwart marathon) als rondje in Berg en Terblijt. Tevens wordt een eigen Geuldalrondje voor de jeugd van 6 – 14 jaar uitgezet.

Voor deelname aan de busreizen is het van belang om dit middels voorinschrijving tijdig te regelen. Want Vol = Vol! Ook voor de andere afstanden zonder busreis kan inmiddels ingeschreven worden.

Het is ook mogelijk om op 1 oktober ter plekke in te schrijven.

Praktische informatie:

Alle informatie staat vermeld op onze website www.wandelverenigingvilt.nl. Hierop staat ook een button om door te klikken naar de voorinschrijving.