131117

2013-11-17 Meeuwen (B Limburg)

131117

Meeuwen

Limburg, België

Zondag 17 november 2013

Organisatie: Donderslagtrippers

Afstand: 17,1 km

Waardering:5voetjes

Zondag 17 november was De Wandelkrant te Meeuwen bij de Donderslagtrippers (ism de plaatselijke Volleybalclub)

In laatste instantie beslisten we om toch hier te komen wandelen, alhoewel mijn persoonlijke voorkeur over de grens lag. Na een omzwerving door verschillende straten komen we eindelijk in contact met de mooie natuur die hier voor het grijpen ligt. De lus zit deels in de natuur, deels door straten. Het laatste luik start terug door de natuur. Bijna op het einde wandelen we wel even kort parallel aan een op dat moment drukke baan. Vervolgens worden we een rustige wijk ingestuurd met nadien terug wat natuur. De laatste straten gaan terug door Meeuwen centrum naar de startzaal toe. Alhoewel het een tijdje geleden was dat ik hier nog op wandel was, kwamen me hele stukken bekend voor van eerdere tochten. Maar het belangsrijkste was dat we weer aan het wandelen waren, en dat was zeker geslaagd. Vijf voetjes is ons eindresultaat.

{gallery id=131117 rows=1 cols=7 width=100 height=100 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1 slideshow=4000}131117{/gallery}

De opgepoetste GPS Track kan je hier gratis op De Wandelkrant als een GPX bestand downloaden!

Afstand: 17.1 km – Tijd inclusief rust: 3u52 – Hoogteverschil: 10m

{mosmap kml=’http://www.wandelkrant.be/images/gpsmap/131117.kml’}