130224

2013-02-24 Heverlee (B Vlaams-Brabant)

130224

Heverlee-Leuven

Vlaams-Brabant, België

Zondag 24 februari 2013

Organisatie: WSP

Afstand: nvt

Waardering: nvt

Vandaag is er de Nationale Wandeldag te Heverlee-Leuven. Een aantal standen stonden opgesteld in de hal van de vertrekplaats, zoals Hotel zur Post van Waldbreitbach, en iets verderop “De Wandelkrant”. Vandaar dat u net zoals vorige week geen wandelreportage ziet (vorige zaten we op de Fiets- & Wandelbeurs te Mechelen), maar ditmaal wel enkele foto’s van de feestelijke receptie door WSP aangeboden. Net geen 5000 wandelaars vonden de weg naar wandelclub WSP. Gezien het winters karakter van vandaag zeker niet slecht. Zelf mocht ik eerst 12 cm sneeuw ruimen in Genk voordat ik kon vertrekken naar Leuven. Het was dan bij ons ook al continue aan het sneeuwen sinds zaterdag smorgens. Nu, de afwezigen hadden weeral ongelijk, want ik mocht talrijke malen horen dat het een zeer mooi parcours was. ( En ik had zeker niet anders verwacht hier! )
Hopelijk kunnen we zelf terug eindelijks eens gaan wandelen vanaf volgend weekend ergens te velde in Vlaanderen of Nederlands Limburg.

{gallery id=heverlee rows=1 cols=7 width=100 height=100 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1 slideshow=4000}130224{/gallery}