Saff-Day 2017

1805 maal bedankt!

Saff-Day kent ongekend succes bij de wandelaars

Afgelopen woensdag 31 mei was er de Saff-Day met uitgestippelde wandelparcours, fiets- en motortochten. Voor elk wat wils. Het was excellent weer en de organisatie was weer pico bello in orde. De organisatie mocht dan ook om 15 uur bij de afsluiting van de inschrijvingen voor de wandelaars afklokken op 1805 wandelaars. Een nieuw record, waar Rudi Dessers en zijn team een jaar lang hard voor gewerkt hebben. Voor Rudi is dit des te meer een mooie afsluiter, gezien hij de fakkel voor volgend jaar overgeeft aan zijn opvolger. We wensen Rudi dan ook een fijn pensioen toe maar we zijn bijna zeker dat hij het niet zal kunnen laten om deze Saff-Day te blijven promoten in ons wandelwereldje. Want elke eurocent gaat hier naar het goede doel!

Zelf hebben we eerst bij aankomst en na de inschrijving voor 6 euro gaan eten en drinken. Soep, een appel of appelsien, een zelf samen te stellen groenten schotel, frietjes met vidé of spaghetti bolognaise naar keuze, en een lekker toetje als nagerecht.

Met gevulde maag vertrokken we dan voor het 12 km parcours achterom de Campus langs velden en plantages, rustige dorpskernen, naar het rust lokaal toe. Een 7 km zijn er nu al afgelegd. De laatste 5 kilometers waren dan ook zo gewandeld. De grotere afstanden hadden dan een of meer lussen. Dit hadden we vorig jaar ook gedaan. Voor slechts 1 euro kon je een koffie, frisdrank, gewoon biertje, sandwich of vlaai krijgen. Voor 2 euro de sterkere bieren zoals Bink en Duvel. Dat zijn nog eens prijzen.

Van zowel dit jaar als vorig jaar kan je een fotoreportage inzien:

We zijn dan ook zeker opnieuw van de partij volgend jaar einde mei!